Ιαπωνικός χάρτης του κόσμου Geographicus ΚΩΔ. 053)

Ιαπωνικός χάρτης του κόσμου.

 

Ιαπωνικός χάρτης του κόσμου.

Ιαπωνικός χάρτης του κόσμου Geographicus ChikyuBankokuHozu nakajima 1853 Ένας πολύ ενδιαφέρων 1853 (Kaei 6) ιαπωνικός παγκόσμιος χάρτης από τον Suido Nakajima. Παρουσιάζεται σε μια κυλινδρική προβολή, αυτός ο χάρτης σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στην ιαπωνική σφαιρική χαρτογραφία και μια πολύ πιο περίπλοκη προσαρμογή των δυτικών χαρτογραφικών προτύπων από ό, τι αποδεικνύεται στους περισσότερους παλαιότερους ιαπωνικούς παγκόσμιους χάρτες.

Δεν εξαρτώνται πλέον από τους ολλανδικούς χάρτες του 17ου αιώνα που αποκτήθηκαν μέσω του εμπορικού παραχωρήματος της Ολλανδικής Εταιρείας Ανατολικής Ινδίας (VOC) στο Ναγκασάκι, οι Ιάπωνες εγκατέλειψαν εδώ πολλές από τις απαρχαιωμένες χαρτογραφικές έννοιες, όπως μια νησιωτική Καλιφόρνια, οι οποίες ήταν κοινές στους ιαπωνικούς χάρτες της προηγούμενης δεκαετία.

Οι Ιάπωνες χαρτογράφοι μπορεί να έχουν κίνητρο να ανανεώσουν την παραδοσιακή τους παγκόσμια αντίληψη υπό το πρίσμα της έκρηξης χαρτογραφικών ιδεών που σχετίζονται με την άφιξη στο αμερικανικό Commodore Matthew Perry στο λιμάνι του Edo τον ίδιο χρόνο που δημοσιεύθηκε αυτός ο χάρτης. .

Λεπτομέρεια χάρτη: Συνολικά, αυτός ο χάρτης προσφέρει μια εκλεπτυσμένη χαρτογραφική παρουσίαση του κόσμου που περιλαμβάνει τις πλέον σύγχρονες χαρτογραφικές γνώσεις που υπάρχουν στα μέσα του 19ου αιώνα.

Χάρτης Χρήσεις: Κεντρική διακόσμηση, Καθιστικό, Μελέτη, Γραφείο, Μεγάλος χώρος στον τοίχο.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ - ΤΟ ΥΛΙΚΟ (ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ - ΚΑΜΒΑΣ - ΧΑΡΤΙ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
■ Καμβάς με τελάρο. Έρχεται έτοιμος να τοποθετηθεί στον τοίχο σας.
■ Αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου.
■ Κλασική ταπετσαρία τοίχου.
■ Foam Board πίνακας κατάλληλος & για καρφίτσωμα
■ Αυτοκόλλητο βινύλιο.
■ Χαρτί πόστερ. Εάν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε κορνίζα από τα καταστήματα.
Τρόποι πληρωμής: Τραπεζικός Λογαριασμός, PAYPAL, Αντικαταβολή.


Ενδεικτικές τιμές & υλικά για διάσταση: 70X100 cm (Γίνεται και σε οτιδήποτε άλλο μέγεθος)

 • 70Χ100
  Κορνίζα αλουμινίου
 • 110Χ65
  Καμβάς με τελάρο
 • 72Χ120
  Χαρτί Πόστερ
 • 70Χ100
  Foam Board
 • 72X120
  Aυτοκόλλητο
 • 60€
  Κορνίζα αλουμινίου με προστατευτική διαφάνεια
 • 55€
  Καμβάς με ξύλινο τελάρο
 • 20€
  Αφίσα χαρτί πόστερ
 • 45€
  Foam Board κατάλληλο και για καρφίτσωμα
 • 25€
  Βινύλιο αυτοκόλλητο PVC

Τηλεφωνικές παραγγελίες 213 0372391

πληρωμή με PaypalΤώρα μπορείτε να πληρώσετε και να παραγγείλετε τον χάρτη σας και μέσω PAYPAL. Oι τιμές δεν περιλαμβάνουν την αποστολή. Εάν θέλετε άλλη διάσταση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0372391 ή στείλτε email εδώ για την παραγγελία σας.

Δείτε όλους τους χάρτεςΧάρτες Print Center

Ο εσωτερικός διάκοσμος με χάρτες τοίχου αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους χάρτες εσωτερικής διακόσμησης τοίχου από κορυφαίους εκδότες. Είναι όμορφες εικόνες για το γραφείο, την τάξη, και αίθουσες συνεδριάσεων. Το ντεκόρ με χάρτες τοίχων είναι τέλειo και για το σπίτι σας, επίσης. H διακόσμηση τοίχου με χάρτες είναι γεμάτοι από πληροφορίες και φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε δωμάτιο!

.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ:ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗ Τηλ. 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: