ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αυτοκολλητα με εκτυπωση και ετικέτες που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σε μέγεθος και με δικό σας κείμενο ακόμα και σε πολύ μικρές ποσότητες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις και προσφορές σε ετικέτες κρασιών, ετικέτες μελιού ή βάζων, επαγγελματικές ετικέτες και οτιδήποτε είδους αυτοκόλλητη ετικέτα που σας ενδιαφέρει. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΕ PVC - ΒΥΝΙΛΙΟ - ΧΑΡΤΙ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ • ετικέτες αυτοκόλλητε κρασιών

  Ετικέτες κρασιού

  To κρασί σου αξίζει ειδική ετικέτα. Ξέρουμε ότι θέλετε το κρασί σας να είναι τόσο μοναδικά όσο είστε εσείς! Εκτυπώνουμε το δικό σας όνομα ή τίτλο στις κομψές μας αυτοκόλλητες ετικέτες κρασιών. ιδανικές ετικέτες για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσια.

 • ετικέτες αυτοκόλλητες για μέλι

  Ετικέτες για μέλι

  Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα του μελιού σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας μελιού. Ετικέτες για βάζα μελιού.

 • ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα

  Ετικέτες βάζων

  Ετικέτες για μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, σάλτσες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Αυτοκόλλητες ετικέτες για βάζα και σε μικρές ποσότητες.

 • ετικέτες αυτοκόλλητες

  Ετικέτες επαγγελματικές

  Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για κλειδαράδες, φροντιστήρια υπηρεσίες κλπ. και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια απο επαγγελματικές ετικέτες , ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας.

 • αυτοκόλλητες σημαίες χωρών

  Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων

  Αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα & μοτοσυκλέτες σε αυτοκόλλητο βυνίλιο εξωτερικού χώρου. Σημαίες χωρών αυτοκόλλητες.Τα αυτοκόλλητα μπορούν να τυπωθούν στο μέγεθος που επιθυμείτε σε αυτοκόλλητο βυνίλιο εξωτερικού χώρου, με διάρκεια ζωής 3+ χρόνια σε εξωτερικές συνθήκες.

 • αυτοκόλλητα για βιτρίνες

  Αυτοκόλλητα βιτρίνας

  Τίποτα δεν τραβάει την προσοχή περισότερο απο ένα εντυπωσιακό έγχρωμο γραφικό αυτοκόλλητο για την βιτρίνα σας με ζωντανά έντονα χρώματα σε διαφανές ή λευκό αυτοκόλλητο, με μελάνια εξαιρετικής αντοχής και ζωντανά χρώματα.


 

Οι τιμές περιλαμβάνουν την αποστολή στην έδρα σας και την μακέτα οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία για κάνουμε εμείς την μακέτα ή να δημιουργείστε την κάρτα σας μόνοι σας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα όπως Publisher, Corel, Photoshop, Word, Ιllustrator, κλπ. και στείλτε μας το ηλεκτρονικό αρχείο σε μορφή .PDF, .EPS, .JPG για εκτύπωση. Εάν έχετε κάποια απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0372391 Fax: 213 0372391 ή Στείλτε e-mail ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1) Πληρωμή του ποσού των καρτών στον ταχυδρομικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Λογαριασμός : 5126-059433-182 - ΙΒΑΝ GR42 0172 1260 0051 2605 9433 182 με ταχυδρομική αποστολή ΔΩΡΕΑΝ 2) Αποστολή με κούριερ, την επόμενη της παραγγελίας με δική σας χρέωση. Μπορείτε να μας στείλετε το αρχείο σας με e-mail στο info@printcenter.com.gr σε μορφή TIFF, JPEG, PDF, EPS, ή να ζητήσετε να κατασκευάσουμε εμείς την μακέτα σας. Τηλεφωνήστε στο 213 0372391 Fax: 213 0372391. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.Τυπογραφείο Print Center

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις - Διαφημιστικά έντυπα - Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391 Fax: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: