Παγκοσμιος χαρτης τοιχου στα Ελληνικα

Η διακόσμηση τοίχου ενός δωματίου ή ενός γραφείου με χάρτες αντίκα, ή μοντέρνους πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτες είναι μια πολύ όμορφη και έξυπνη ιδέα που θα ομορφύνει τον χώρο σας, ή θα γίνει ένα υπέροχο δώρο που θα εκτιμηθεί.
Όλοι οι χάρτες μας είναι υψηλής ανάλυσης και με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0372391 ή στείλτε email εδώ για την παραγγελία σας.
Οι χάρτες μπορούν να γίνουν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, ή παράδοση στο κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μπορείτε να επιλέξετε εκτύπωση σε αυτοκόλλητο σε Foam Board, ταπετσαρία τοίχου, σε χαρτί πόστερ ή σε καμβά με τελάρο έτοιμο για να διακοσμήσει τον χώρο σας.
Τα μεγέθη από τους χάρτες μπορούν να γίνουν στην διάσταση που θέλετε (μικρότερα ή μεγαλύτερα).παγκόσμιος χάρτης Ελληνικά

παγκόσμιος χάρτης Ελληνικά ΚΩΔ.GR4

Παγκόσμιος πολιτικός χάρτης στα Ελληνικά. Σε Μουσαμά, χαρτί πόστερ με πλαστικοποίηση, σε ταπετσαρία τοίχου αυτοκόλλητο βινύλιο και σε μουσαμά με ξύλινα πηχάκια πάνω και κάτω έτοιμος να τοποθετηθεί στην σχολική τάξη, στο γραφείο ή στο σπίτι. Όλες οι χώρες. Πρωτεύουσες μεγάλες και μικρότερες πόλεις.Ποτάμια και λίμνες, Ωκεανοί και θάλασσες. Νησιά. Υπέροχα χρώματα. Ο παγκόσμιος πολιτικός χάρτης GR4 μπορεί να τυπωθεί σε πολλά υλικά και στο μέγεθος που επιθυμείτε και να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο.

Θέλετε άλλο μέγεθος; Τηλεφωνήστε μας στο 213 0372391 για προσφορά.

Υλικά εκτύπωσης
  • Καμβάς με τελάρο 55€
  • Κορνίζα αλουμινίου 60€
  • Πόστερ 20€
  • Αυτοκόλλητο 25€
  • Foam Board (Kapa) - 45€
Παραγγελία

Ιδέες Διακόσμησης με χάρτες

Οι παγκόσμιοι πολιτικοί χάρτες μπορούν να ετοιμαστούν σε διάφορα υλικά όπως ταπετσαρία τοίχου, καμβάς με τελάρο, χαρτί πόστερ, μουσαμάς με μπάρες πάνω και κάτω για κρέμασμα στον τοίχο, αυτοκόλλητο, σε Foam Board που είναι κατάλληλο για καρφίτσωμα και στο μέγεθος που θέλετε για να διακοσμήσετε το σπίτι ή το γραφείο σας. Η διακόσμηση με χάρτες είναι υπέροχη ιδέα για διακόσμηση εσωτερικών χώρων και δείχνουν υπέροχα σε οποιοδήποτε τοίχο στο σπίτι, το γραφείο ή το παιδικό δωμάτιο.