Αυτοκόλλητες ετικέτες Κρασιού

To κρασί σου αξίζει ειδική ετικέτα. Αυτοκόλλητες ετικέτες Κρασιού αδιάβροχες. To κρασί σου αξίζει ειδική ετικέτα.
Ξέρουμε ότι θέλετε το κρασί σας να είναι τόσο μοναδικά όσο είστε εσείς! Εκτυπώνουμε το δικό σας όνομα ή τίτλο στις κομψές μας αυτοκόλλητες ετικέτες κρασιού.
Αυτοκόλλητες ετικέτες κρασιού για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσια. Εκτύπωση ετικέτες κρασιών σε αυτοκόλλητο αδιάβροχο βινύλιο ή χαρτί, ανθεκτικό σε θερμοκρασίες και υγρασία με το δικό σας κείμενο.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται γρήγορα και όλα τα προϊόντα μας είναι 100% εγγυημένα! Η χαμηλή τιμή και η δυνατότητα και για μικρές ποσότητες ετικετών κρασιού ή τσίπουρου, καθιστά μια εξαιρετική οικονομική επιλογή. Η διαδικασία της παραγγελίας σας της ετικέτας κρασιού σας είναι εύκολη. Διαλέξτε τον κωδικό της ετικέτας του κρασιού σας, η στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας με email στο info@printcenter.com.gr γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην αυτοκόλλητη ετικέτα του κρασιού σας.
Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε και στείλουμε την παραγγελία σας τηλ. 213 0372391. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε την δική σας ετικέτα κρασιού και να την στείλετε σε εμάς για εκτύπωση.

Πρωτότυπες ετικέτες κρασιού με δικό σας κείμενο