Ετικετες αυτοκόλλητες για βαζα

Ετικέτες για βάζα αυτοκόλλητες ετικέτες για όλα τα είδη βάζων Ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα και σε μικρές ποσότητες. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Ιδανικό για μικρές παραγωγές ετικετών για μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, σάλτσες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Προσωποποιημένες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε ετικέτες για βάζα και μπουκάλια, κρασιού, μελιού, για γάμο, βάπτιση, και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε... Μπορείτε να παραγγείλετε τις ετικέτες σας στέλνοντας email στο info@printcenter.com.gr στέλνοντας μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στις ετικέτες. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα της ετικέτας πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Δείγματα ετικετών βάζων που προσαρμόζονται με τα δικά σας στοιχεία. Για προσφορά στείλτε μας την ποσότητα και την διάσταση της ετικέτας σας.

Διαλέξτε ένα απο τα δείγματα μας ή στείλτε μας τη δική σας ετικέτα στο info@printcenter.com.gr TΗΛ. 213 0372391 Fax: 213 0372391

ετικέτες vintageετικέτες βάζωνετικέτες για βάζαετικέτες αυτοκόλλητες για βάζαετικέτες για βάζα Vintageετικέτες για βάζαετικέτες για βάζα 2Ετικέτες για βαζάκια

Εκτύπωση ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα και σε μικρές ποσότητες. Ετικέτες για βαζάκια για μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, μπουκάλια νερού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα με τα δικά σας στοιχεία τυπωμένα.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα με Paypal

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: