Ετικέτες για μέλι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ετικέτες για Μέλι αυτοκόλλητες ετικέτες για όλα τα είδη βάζων. Ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα μελιού και σε μικρές ποσότητες. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια ετικετών μελιού που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας μελιού. Ιδανικό για μικρές παραγωγές ετικετών για μέλι, και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία.
Προσωποποιημένες ετικέτες μελιού και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε ετικέτες για βάζα μελιού. Η παραγγελία είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική σε όσα κομμάτια χρειάζεστε.
Μπορείτε να παραγγείλετε τις ετικέτες σας στέλνοντας email στο info@printcenter.com.gr στέλνοντας μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στις ετικέτες. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα της ετικέτας μελιού πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Δείγματα ετικετών μελιού που προσαρμόζονται με τα δικά σας στοιχεία. Για προσφορά στείλτε μας την ποσότητα και την διάσταση της ετικέτας σας.

Διαλέξτε ένα απο τα δείγματα μας ή στείλτε μας τη δική σας ετικέτα στο info@printcenter.com.gr TΗΛ. 213 0372391

 


ετικέτα για μέλιετικέτα ασφαλείας μέλιετικέτα ασφαλείας μέλι

ετικέτες μελιού αυτοκόλλητες ετικέτα για μέλι

ετικέτα μελιούετικέτα ασφαλείας μελιούετικέτες μελιούμελι ετικετα ασφαλείαςετικέτες για μέλιετικέτες για μέλι 12


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 10Χ7. Τις παραλαμβάνεται με τυπωμένα τα δικά σας στοιχεία. Η τιμή είναι για 500 τεμάχια, για μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει την αποστολή στην έδρα σας και τον ΦΠΑ.
Η παραγγελία σας εκτελείτε μόνο μετά απο την έγκριση του τελικού δείγματος. Στείλτε τα στοιχεία που θέλετε να εκτυπωθούν στο email: info@printcenter.com.gr ή με μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας μας και τον κωδικό της ετικέτας μελιού που θέλετε να σας στείλουμε δείγμα, η τηλεφωνήστε στο 213 0372391 για τηλεφωνική παραγγελία.

 

ετικέτα μέλι 01

Ετικετα μελιού 001

Ενδεικτική τιμή για 200 τεμάχια 9Χ6 εκ. 21 € Επικοινωνία

ετικέτα μελιού 105

Ετικετα μελιου 105

Ενδεικτική τιμή για 300 τεμάχια 9Χ6 εκ. 39 € Επικοινωνία

ετικέτα μελιού 03

Ετικέτα μελιού 003

Ενδεικτική τιμή για 200 τεμάχια 12Χ7 εκ. 28 € Επικοινωνία

ετικέτα για μέλι

Ετικετα μελιου 004

Ενδεικτική τιμή για 200 τεμάχια 10Χ7 εκ. 28 € Επικοινωνία

ετικέτα για μέλι

Ετικέτα Μελιού ΚΩΔ.21

Ενδεικτική τιμή για 200 ετικέτες & ασφαλείας. 35 € Επικοινωνία

Ετικέτα για μέλι 011

Ετικέτα μελιού & Ασφαλείας 011 GOLD

Ενδεικτική τιμή για 100 ετικέτες + 100 ασφαλείας 40 € Επικοινωνία

ετικέτα μελιού 7

Ετικετα μελιου 007

Ενδεικτική τιμή για 500 τεμάχια 7Χ5 εκ. 40 € Επικοινωνία

ετικέτες για μέλι

Ετικετα μελιου oval

Ενδεικτική τιμή για 200 τεμάχια 45 € Επικοινωνία

μέλι ετικέτα αυτοκόλλητο

Ετικετα μελιου 009

Ενδεικτική τιμή για 100 τεμάχια 35 € Επικοινωνία

 

ετικέτες για μέλι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για μέλι και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια απο ετικέτες μελιού, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Προσωποποιημένες ετικέτες βάζων μελιού με τα δικά σας στοιχεία. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας μελιού σας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Η στείλτε μας την δική σας ετικέτα. Ποσότητα απο 50 τεμάχια ετικέτες μελιού. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες μελιού με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στο βάζο του μελιού σας. Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας email στο info@printcenter.com.gr ή τηλεφωνήστε στο 213 0372391 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην εττικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΛΙΟΥ 500 ΤΕΜΑΧΙΑ 60 ΕΥΡΩ

ετικέτες μέλιετικέτες μέλιετικέτα μελι

 Ετικέτες για Μέλι

Ετικέτες για βαζάκια μέλι. Η παραγγελία σας εκτελείτε μόνο μετά απο την έγκριση του τελικού δείγματος. Στείλτε τα στοιχεία που θέλετε να εκτυπωθούν στο email: info@printcenter.com.gr ή με μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας μας και τον κωδικό της ετικέτας μελιού που θέλετε να σας στείλουμε δείγμα.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, Αντικαταβολή, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα μέσω PAYPAL

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: