Ετικετες αυτοκολλητες επαγγελματικες

Ετικέτες αυτοκόλλητες επαγγελματικές αυτοκόλλητες ετικέτες για όλα τα είδη. Ετικέτες αυτοκόλλητες επαγγελματικές και σε μικρές ποσότητες. Ιδανικό για οτιδήποτε χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας είναι με ανεξίτηλα μελάνια και αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Προσωποποιημένες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε οτιδήποτε ετικέτες. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε... Μπορείτε να παραγγείλετε τις ετικέτες σας στέλνοντας email στο info@printcenter.com.gr στέλνοντας μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στις ετικέτες. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα της ετικέτας πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Δείγματα ετικετών που προσαρμόζονται με τα δικά σας στοιχεία. Για προσφορά στείλτε μας την ποσότητα και την διάσταση της ετικέτας σας.

Διαλέξτε ένα απο τα δείγματα μας ή στείλτε μας τη δική σας ετικέτα στο info@printcenter.com.gr TΗΛ. 213 0372391 Fax: 213 0372391

Αυτοκόλλητες αδιάβροχες ετικέτες 

ετικέτες για κλειδαρα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για κλειδαράδες, φροντιστήρια υπηρεσίες κλπ. και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια απο ετικέτες , ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Προσωποποιημένες ετικέτες βάζων μελιού με τα δικά σας στοιχεία. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας σας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Η στείλτε μας την δική σας ετικέτα. Ποσότητα απο 50 τεμάχια ετικέτες. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα. Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας email στο info@printcenter.com.gr ή τηλεφωνήστε στο 213 0372391 Fax: 213 0372391 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην εττικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ 9Χ5 500 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ 60 ΕΥΡΩ

Ετικέτες επαγγελματικέςετικέτα επαγγελματική

 Τυπογραφείο Print Center

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις - Διαφημιστικά έντυπα - Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391 Fax: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: