Εκτυπώσεις Βιβλίων απο PDF

Η εκτύπωση βιβλίων δεν είναι πια προνόμιο των λίγων. Εκδόστε το δικό σας βιβλίο σε ότι ποσότητα θέλετε ακόμα και απο ένα αντίτυπο. Με το Print on demand δεν χρειάζεται πλέον να τυπώσετε μεγάλο στόκ βιβλίων. Στείλτε μας το αρχείο σας σε ηλεκτρονική μορφή και παραλάβετε οικονομικά και γρήγορα την ποσότητα βιβλίων που θέλετε.

εκτύπωση βιβλίων 
 • Εκδώστε το δικό σας βιβλίο γρήγορα και οικονομικά

  Εκτυπώνουμε βιβλία στην ποσότητα που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για 1 ή 500. Σε μεγέθη Α4 ή Α5 με βιβλιοδεσία βιβλίου και έγχρωμο πλαστικοποιημένο εξώφυλλο. Η διαδικασία αυτοέκδοσης του βιβλίου σας είναι απλή. Μετά την παραγγελία σας, τα ηλεκτρονικά αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν στο σύστημα μας για ξαναπαραγγέλλετε αν επιθυμείτε. Το βιβλίο σας δεν θα είναι ποτέ «εξαντλημένο». Σας προσφέρουμε ποιότητα εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας, με χαμηλό κόστος και αποστολή στην έδρα σας. Ελάχιστη παραγγελία απο 1 τεμάχιο. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0372391 ή στείλτε email εδώ για προσφορά.

 • Γράψτε στο μύνημα σας την διάσταση, τον αριθμό σελίδων, τις προδιαγραφές και την ποσότητα του βιβλίου που θέλετε για προσφορά.

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 213 0372391  Βιβλία κατα παραγγελία

  Γράψτε στο μήνυμα σας, την διάσταση του βιβλίου που θέλετε, πόσες σελίδες είναι, και την ποσότητα. Θα σας απαντήσουμε γρήγορα με την προσφορά.
  Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε...

   

  ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391

  E-mail:info@printcenter.com.gr

  Social links: