Αυτοκόλλητα | Ψηφιακές εκτυπώσεις

 

συνταγολόγιο ιατρικά


ψηφιακές εκτύπωση
Αυτοκόλλητα τοίχουΑυτοκόλλητα Τοίχου, Πόστερ
Απο αρχείο
ή φωτογραφία

Δημιουργήστε το δικό σας πόστερ απο φωτογραφία ή απο το αγαπημένο σας πρόγραμμα και στείλτε το σε εμάς για εκτύπωση.
τυπογραφειο εκτυπώσεις
αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα
αυτοκόλληταΑυτοκόλλητα
Βινύλιο λευκό, διαφανές
ή χαρτί
.
Παραγγείλτε συτοκόλλητα για την επιχείρηση σας για αυτοκίνητα ή άλλη χρήση για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα
αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο
ΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣΑυτοκόλλητα
Βιτρίνας.

Στείλτε το αρχείο σας για εκτύπωση poster βιτρίνας ή διακόσμησης.
αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο
μπλουζάκια μπλουζάκια
μπλουζάκιαΣτάμπες σε μπλουζάκια
Τ-Shirt.

Έχετε το δικό σας σχέδιο για εκτύπωση? Στείλτε μας το .jpg, .tif, .ppt ή άλλο φορμάτ για να τυπώσετε τα δικά σας μπλουζάκια.
Μεγάλη ποικιλία σε μπλουζάκια σε μεγέθη και χρώματα.
μπλουζάκια μπλουζάκια
σφραγίδες σφραγίδες

Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων σφραγίδες
ΝΕΟ!

Έτοιμα πρωτότυπα σχέδια για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας σε διαστάσεις και χρώματα επιλογής σας. Διαλέξτε απο τα έτοιμα δικά μας σχέδια για αυτοκόλλητα αυτοκινήτων ή παραγγείλτε το δικό σας.

σφραγίδες σφραγίδες
χάρτες τοίχου χάρτες τοίχου
χάρτες τοίχουΧάρτες Τοίχου
Η διακόσμηση τοίχου ενός δωματίου ή ενός γραφείου με χάρτες αντίκα, ή μοντέρνους πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτες είναι μια πολύ όμορφη και έξυπνη ιδέα που θα ομορφύνει τον χώρο σας
χάρτες τοίχου χάρτες τοίχου

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν την αποστολή στην έδρα σας και την μακέτα οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία για κάνουμε εμείς την μακέτα ή να δημιουργείστε την κάρτα σας μόνοι σας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα όπως Publisher, Corel, Photoshop, Word, Ιllustrator, κλπ. και στείλτε μας το ηλεκτρονικό αρχείο σε μορφή .PDF, .EPS, .JPG για εκτύπωση. Εάν έχετε κάποια απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0372391 Fax: 213 0372391 ή Στείλτε e-mail ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1) Πληρωμή του ποσού των καρτών στον ταχυδρομικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Λογαριασμός : 5126-059433-182 - ΙΒΑΝ GR42 0172 1260 0051 2605 9433 182 με ταχυδρομική αποστολή ΔΩΡΕΑΝ 2) Αποστολή με κούριερ, την επόμενη της παραγγελίας με δική σας χρέωση. Μπορείτε να μας στείλετε το αρχείο σας με e-mail στο info@printcenter.com.gr σε μορφή TIFF, JPEG, PDF, EPS, ή να ζητήσετε να κατασκευάσουμε εμείς την μακέτα σας. Τηλεφωνήστε στο 213 0372391 Fax: 213 0372391. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.Τυπογραφείο Print Center

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις - Διαφημιστικά έντυπα - Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391 Fax: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: