Ετικετες για Μελι

Ετικέτες για Μέλι αυτοκόλλητες ετικέτες για όλα τα είδη βάζων. Ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα μελιού και σε μικρές ποσότητες. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας μελιού. Ιδανικό για μικρές παραγωγές ετικετών για μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, σάλτσες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Προσωποποιημένες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε εττικέτες για βάζα και μπουκάλια, κρασιού, μελιού, για γάμο, βάπτιση, και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε... Μπορείτε να παραγγείλετε τις ετικέτες σας στέλνοντας email στο info@printcenter.com.gr στέλνοντας μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στις ετικέτες. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα της ετικέτας πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Δείγματα ετικετών μελιού που προσαρμόζονται με τα δικά σας στοιχεία. Για προσφορά στείλτε μας την ποσότητα και την διάσταση της ετικέτας σας.

Διαλέξτε ένα απο τα δείγματα μας ή στείλτε μας τη δική σας ετικέτα στο info@printcenter.com.gr TΗΛ. 213 0372391 Fax: 213 0372391


ετικέτα για μέλιετικέτα ασφαλείας μέλι

ετικέτες μελιού αυτοκόλλητες ετικέτα για μέλι ετικέτα μελιού ταινία ασφαλείας ετικέτα μέλι και ασφαλείας

ετικέτα μελιούετικέτες μελιούμελι ετικεταετικέτες για μέλι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 10Χ7. Τις παραλαμβάνεται με τυπωμένα τα δικά σας στοιχεία. Η τιμή είναι για 500 τεμάχια, για μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα επικοινωνήστε μαζί μας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει την αποστολή στην έδρα σας και τον ΦΠΑ. Η παραγγελία σας εκτελείτε μόνο μετά απο την έγκριση του τελικού δείγματος. Στείλτε τα στοιχεία που θέλετε να εκτυπωθούν στο email: info@printcenter.com.gr ή με μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας μας και τον κωδικό της ετικέτας μελιού που θέλετε να σας στείλουμε δείγμα.

 

ετικέτα μέλι 001 ετικέτα μελιού 002 ετικέτα για μέλι 003 ετικέτες μελιού 004
Ετικέτα για μέλι 001
Πλάτος 10 εκ. Υψος 7 εκ. Με δικό σας κείμενο.
Τιμή για 500 τεμάχια 45 ευρώ
Ετικέτα για μέλι 002
Πλάτος 10 εκ. Υψος 7 εκ. Με δικό σας κείμενο.
Τιμή για 500 τεμάχια 45 ευρώ
Ετικέτα για μέλι 003
Πλάτος 10 εκ. Υψος 7 εκ. Με δικό σας κείμενο.
Τιμή για 500 τεμάχια 45 ευρώ
Ετικέτα για μέλι 004
Πλάτος 10 εκ. Υψος 7 εκ. Με δικό σας κείμενο.
Τιμή για 500 τεμάχια 45 ευρώ

 

ετικέτες μέλι τιμές

 

ετικέτες για μέλι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για μέλι και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια απο ετικέτες μελιού, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Προσωποποιημένες ετικέτες βάζων μελιού με τα δικά σας στοιχεία. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας μελιού σας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Η στείλτε μας την δική σας ετικέτα. Ποσότητα απο 50 τεμάχια ετικέτες μελιού. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες μελιού με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στο βάζο του μελιού σας. Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας email στο info@printcenter.com.gr ή τηλεφωνήστε στο 213 0372391 Fax: 213 0372391 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην εττικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΛΙΟΥ 500 ΤΕΜΑΧΙΑ 60 ΕΥΡΩ

ετικέτες μέλιετικέτες μέλιετικέτα μελι

 Ετικέτες για Μέλι

Τυπογραφείο Print Center. Η παραγγελία σας εκτελείτε μόνο μετά απο την έγκριση του τελικού δείγματος. Στείλτε τα στοιχεία που θέλετε να εκτυπωθούν στο email: info@printcenter.com.gr ή με μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας μας και τον κωδικό της ετικέτας μελιού που θέλετε να σας στείλουμε δείγμα.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:σε τραπεζικό λογ/σμό, στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391 Fax: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: