Ετικετες για Μελι

Ετικέτες για Μέλι αυτοκόλλητες ετικέτες για όλα τα είδη βάζων. Ετικέτες αυτοκόλλητες για βάζα μελιού και σε μικρές ποσότητες. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τα βάζα σας οικονομικά διαλέγοντας απο τα έτοιμα σχέδια που προτείνουμε ή στέλνοντας μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας μελιού. Ιδανικό για μικρές παραγωγές ετικετών για μαρμελάδες, γλυκά, μέλι, σάλτσες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες μας αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου και την υγρασία. Προσωποποιημένες ετικέτες και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε εττικέτες για βάζα και μπουκάλια, κρασιού, μελιού, για γάμο, βάπτιση, και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε... Μπορείτε να παραγγείλετε τις ετικέτες σας στέλνοντας email στο info@printcenter.com.gr στέλνοντας μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στις ετικέτες. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα της ετικέτας πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Δείγματα ετικετών μελιού που προσαρμόζονται με τα δικά σας στοιχεία. Για προσφορά στείλτε μας την ποσότητα και την διάσταση της ετικέτας σας.

Διαλέξτε ένα απο τα δείγματα μας ή στείλτε μας τη δική σας ετικέτα στο info@printcenter.com.gr TΗΛ. 213 0372391 Kιν. 6941424536

ετικέτες μελιού αυτοκόλλητες ετικέτα για μέλι ετικέτα μελιού ταινία ασφαλείας

 

ετικέτες για μέλι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ Προσωποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες για μέλι και σε μικρές ποσότητες, βάλτε τα δικά σας στοιχεία, σε δικά μας σχέδια απο ετικέτες μελιού, ή στείλτε μας το δικό σας σχέδιο ετικέτας. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη και σε όσα κομμάτια χρειάζεστε. Προσωποποιημένες ετικέτες βάζων μελιού με τα δικά σας στοιχεία. Στείλτε μας τα στοιχεία της ετικέτας μελιού σας και θα σας στείλουμε δείγμα πριν εκτυπώσουμε. Η στείλτε μας την δική σας ετικέτα. Ποσότητα απο 50 τεμάχια ετικέτες μελιού. Προσαρμόζουμε τις ετικέτες μελιού με τα δικά σας στοιχεία και σας τις παραδίδουμε χαραγμένες και έτοιμες για κόλλημα στο βάζο του μελιού σας. Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι εύκολη. Στείλτε μας email στο info@printcenter.com.gr ή τηλεφωνήστε στο 213 0372391 Kιν. 6941424536 γράφοντας μας το κείμενο ή και την φωτογραφία που θέλετε να βάλουμε στην εττικέτα σας. Σας στέλνουμε δείγμα της ετικέτας σας για επιβεβαίωση πριν ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΛΙΟΥ 500 ΤΕΜΑΧΙΑ 60 ΕΥΡΩ

ετικέτες μέλιετικέτες μέλιετικέτα μελι

 Τυπογραφείο Print Center

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις - Διαφημιστικά έντυπα - Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ:Δωρεάν για παραγγελίες πάνω απο 60 ευρώ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:213 0372391 Kιν. 6941424536

E-mail:info@printcenter.com.gr

Social links: